Showroomkeuken


Het vinden van een goedkope showroomkeuken is makkelijker gezegd dan gedaan. Het is het verstandigst om eerst bij de filialen navraag te doen, voordat u direct actie onderneemt. Nolte Küchens heeft vijf filialen in Almere, Apeldoorn, Baarn, Enschede en Lelystad en heeft dan ook geregeld een model in de aanbieding.

Een showroomkeuken van topkwaliteit

Vanzelfsprekend worden voornamelijk de beste en mooiste types keukens in de etalage gezet. Bij Nolte gaat het dan ook echt om topkwaliteit. De producten en componenten die in de blokken verwerkt worden, zijn allen van grote merken. Vraag in onze filialen gerust naar een showroomkeuken, u weet immers maar nooit wat we op dat moment in de aanbieding hebben!

Een showroomkeuken of een ongebruikt model?

Het is natuurlijk prettiger als uw nieuwe keuken nog nooit in elkaar gezet of gebruikt is, maar wel voor een fatsoenlijke prijs gekocht kan worden. Nolte Küchens heeft geregeld een mooie aanbieding, waarin apparatuur of een volledig model voor een spotprijs verkocht wordt. Op deze manier kunt u toch profiteren van lage prijzen, zonder daarbij op kwaliteit in te moeten leveren.

Bezoek een filiaal van Nolte Keuken Center en vraag naar de mogelijkheden met betrekking tot de aanschaf van een showroomkeuken.