Ontwerp keuken 3d


Een handig hulpmiddel bij de aanschaf van een nieuw keukenblok, is de keukenplanner van Nolte. In een paar stappen heeft u een ontwerp keuken 3d weergegeven op uw scherm, dat u kunt gebruiken om te bepalen of een bepaalde opstelling daadwerkelijk is wat u voor ogen heeft. Hier geven we enkele tips en aanmerkingen op het gebruik van het programma.

Gemakkelijk een ontwerp keuken 3d weergeven

Het programma kan online of offline uitgevoerd worden en bestaat uit drie stappen. Allereerst geeft u de maten en de vormen van uw ruimte op, waarna u kunt beginnen met het uitkiezen van de kastjes, kleuren en apparaten. Het keuzeaanbod is hierbij gebaseerd op het assortiment van Nolte. Wanneer u de juiste componenten naar de gewenste plaats op de plattegrond gesleept heeft, kunt u met één druk op de knop uw ontwerp keuken 3d in beeld krijgen.

Feedback op uw design

Nadat u uw ontwerp keuken 3d heeft opgevraagd, kunt u ervoor kiezen om deze via de mail naar een expert van Nolte te sturen. Zij kunnen u adviseren op bijvoorbeeld het gebruik van kleuren of de beoogde opstelling.

Ontwerp keuken 3d met de keukenplanner voor extra zekerheid bij uw nieuwe aankoop!