Ontwerp eigen keuken


Wanneer u op zoek moet naar een nieuw keukenblok, is het prettig als u voor het bezoek aan de showroom alvast uit kunt proberen welke types in uw beoogde ruimte passen. Daarvoor is het handig om een planner te gebruiken waarmee u uw ruimte al kunt inrichten. Ontwerp eigen keuken voor meer zekerheid!

Ontwerp eigen keuken en bekijk het in de 3d!

Een plat overzicht van uw ruimte met de onderdelen is prettig om te zien of alles daadwerkelijk in uw ruimte past, maar geeft geen inzicht in de sfeer die gecreëerd wordt. De keukenplanner van Nolte Küchens geeft u echter de mogelijkheid om u alvast in uw nieuwe aankoop te wanen, doordat het ontwerpprogramma de kans biedt om uw design in een driedimensionale weergave te zien.

Ontwerp eigen keuken van Nolte

De input voor het ontwerp eigen keuken programma is gebaseerd op het aanbod van Nolte Küchens. Dit bedrijf is van origine een Duitse fabrikant, die sinds enkele jaren ook vijf showrooms in Nederland heeft. Het aanbod bestaat uit kwaliteitkeukens in allerlei verschillende stijlen.

Ontwerp eigen keuken bemachtigen? Open dan de keukenplanner van Nolte en binnen een paar klikken staat u in uw beoogde droomkeuken!