Nolte kuchen


Nolte kuchen center no. 1 is het adres als het gaat om de aankoop van een degelijke Duitse keuken van topkwaliteit. Hier hoeft u niet langer de grens voor over te steken.

Nolte kuchen center no. 1 heeft vestigingen in Almere, Apeldoorn, Baarn, Enschede en Lelystad. In deze ruime showrooms vindt u diverse opstellingen van keukens van het merk Nolte kuchen.

Voor een Duitse keuken hoeft u dus niet langer naar Duitsland. Een Duitse keuken koopt u bij ons rechtstreeks van de fabriek voor de dezelfde lage prijs.

Op onze website vindt u alvast een keukenplanner waarmee u gemakkelijk online kunt kijken wat de mogelijkheden zijn. Een keuken van Nolte kuchen is altijd maatwerk en voorzien van A-merken inbouwapparatuur.

Alle keukens kunnen worden voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur zoals een combimagnetron, vaatwasser en diverse kookapparaten. Het maakt niet uit of liever op gas, elektra of inductie kookt. Wij hebben voor iedere keukenwens een passende oplossing.

Regelmatig hebben wij een speciale aanbieding  voor een Duitse kwaliteitskeuken van het gerenommeerde merk Nolte kuchen compleet met alle inbouwapparatuur.

Onze inbouwapparatuur bestaat uit A-merken als Siemens, Samsung en per heden  is ook mogelijk om apparatuur van Smeg in te laten inbouwen.