Nolte Apeldoorn


Een keuken van Duitse topkwaliteit koopt u bij Nolte Apeldoorn. Bij ons krijgt u het juiste advies en service. Wij leveren uw rechtreeks van de fabriek een Duitse  keuken voor een betaalbare prijs.

In de showroom van Nolte Apeldoorn vindt u diverse verschillende keukenopstellingen in verschillende kleurstellingen. Niet alleen kunt u dan zien welke kleur bij uw interieur past maar ook welke keukenopstelling handig is. Onze keukens zijn voorzien van A-merk inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld Siemens en Smeg.

Belangrijk bij het maken van de juiste keuze van een keuken is goed na te denken over de juiste opstelling. Wat qua opstelling mooi past is bijvoorbeeld niet altijd even praktisch.

De adviseurs van Nolte Apeldoorn helpen u graag  met het maken van een ontwerp voor uw eigen droomkeuken. Door samen met u een keukenplanning te maken zorgen wij ervoor dat u verzekerd bent van een op maat gemaakt product. Ook denken wij mee over de keuze van de juiste apparatuur, kranen,spoelbak, aanrechtblad, lades en handgrepen.

Nolte Apeldoorn heeft altijd zeer scherpe aanbiedingen. Kom daarom gerust een keer langs of maak een afspraak. Al onze keukenaanbiedingen vindt u ook op onze website.

U vindt Nolte Apeldoorn aan de meubelboulevard op Het Rietveld nr. 2. De koffie staat voor u klaar!