Kookeiland


Bij Nolte Keukens heeft u ook een grote hoeveelheid aan keuzemogelijkheden als u op zoek bent naar een kookeiland. Dit type inrichting is praktisch, dynamisch en daarnaast ook nog eens zeer modieus. Waar moet u op letten bij de aanschaf?

Afmetingen van een kookeiland

Vanzelfsprekend moet u over voldoende ruimte beschikken als u een dergelijk keukenblok wilt plaatsen. Naast de ruimte die het blok zelf in neemt, moet u ook rekening houden met de loopruimte er omheen. Een kookeiland geeft een erg open en ruimtelijk gevoel en het zou zonde zijn als dit teniet gedaan wordt vanwege beperkte bewegingsruimtes. Gelukkig heeft Nolte deze blokken in alle soorten en maten en kunnen onze adviseurs u daarnaast perfect advies geven als het aankomt op loopruimte.

Multifunctionaliteit van een kookeiland

Het is aan te raden om voor uzelf op een rijtje te zetten voor welke doeleinden u het keukenblok wilt gebruiken. Als u van plan bent om er gasten aan te laten plaats nemen of als u het tevens als werkplek wilt laten fungeren, is het bijvoorbeeld aan te raden om een hoger blad aan te schaffen.

Neem gerust contact met Nolte op om te kijken welk kookeiland het best bij ú past!