Keukenzaken


Er zijn heel veel keukenzaken in Nederland. Bent u op zoek naar een Duitse keuken voor een betaalbare prijs? Dan bent u bij Nolte keukens aan het juiste adres. Wij leveren onze keukens rechtstreeks van de fabriek. Hierdoor hebben wij altijd scherpe aanbiedingen.

Veel mensen denken dat keukenzaken in Duitsland goedkoper zijn plus dat de kwaliteit beter is. Dat klopt maar u hoeft hiervoor niet meer naar Duitsland te rijden. U kunt ook terecht in onze showrooms in Apeldoorn, Lelystad en Groenlo.

Wij onderscheiden ons van de andere keukenzaken omdat wij specialisten zijn. Wij behoren niet zoals de andere keukenzaken tot een grote holding, wij zijn nog echte zelfstandige keuken ondernemers.

Service en het juiste advies zijn daarom voor ons heel belangrijk. Bij Nolte gaan we eerst samen rustig kijken wat uw wensen zijn en geven u vervolgens een advies op maat.

Natuurlijk denkt u nu : Is Nolte dan niet duurder dan de andere keukenzaken?

Nee, juist omdat wij ons gespecialiseerd hebben in Duitse keukens leveren wij al heel wat jaren topkwaliteit rechtstreeks vanaf de Nolte fabriek in Duitsland. Wij leveren bovendien alleen maar inbouwapparatuur van A-merken zoals AEG, Samsung, Siemens en Smeg.

Kom langs in onze showroom voor een persoonlijk advies.