Keukenzaak


U wilt een nieuwe keuken aanschaffen. Waar vindt u dan de juiste keukenzaak die uw wensen kan vervullen? Die keuze is gebaseerd op een aantal belangrijke punten. Wat is de service, wat zijn de aanbiedingen en is het in de buurt of ga ik er voor rijden.

Nolte keukens is een keukenzaak gespecialiseerd in Duitse keukens. Wij bestellen uw keuken rechtstreeks van de fabriek in Löhne. Hierdoor kunnen wij voor u altijd een scherpe aanbieding maken.

Onze keukenzaak vindt u  zowel in Almere, Apeldoorn, Baarn, Enschede of Lelystad. Hier vindt u opstellingen van de nieuwste en moderne keukens in diverse kleurstellingen. Daarnaast kunt u in onze keukenzaak terecht voor een persoonlijk advies of een uitgebreide keukenplanning.

Onze keukenexperts geven u advies over de keuze voor de kleur, het aanrechtblad, de opstelling en de inbouwapparatuur. Daarnaast regelen we voor u de hele planning, de installatie door erkende installateurs en we staan natuurlijk garant voor een snelle levering service en kwaliteit.

Wanneer u naar onze keukenzaak toekomt is het handig om alvast een bouwtekening van uw huis of appartement mee te nemen, zo kunnen we gelijk kijken welke opstelling past, de maten opnemen en aansluitpunten noteren.

Kijk op onze website voor de Routebeschrijving naar de dichtstbijzijnde keukenzaak in Almere, Apeldoorn, Baarn, Enschede of Lelystad.

De koffie staat klaar!