Keukens goedkoop


Zijn Duitse keukens goedkoop?

Dat is een vraag die bevestigend beantwoord kan worden. Niet alleen in Duitsland zijn keukens goedkoop. Voor de goedkopere keuken kunt u ook terecht in Nederland. In veel gevallen gaat het hier dan niet om een oerdegelijk Duits kwaliteitsproduct zoals bij ons. Voor kwaliteit hoeft u niet langer de grens over. Vertrouwd kopen in Nederland geeft toch een veel beter gevoel?

Het is echter niet nodig om de grens over te gaan voor de aanschaf van een oerdegelijk kwaliteitsproduct, want u kunt voor een Duitse keuken gewoon terecht bij onze Nolte kuchten center no.1 vestigingen in Almere, Apeldoorn, Baarn, Enschede en Lelystad.

Waarom zijn onze keukens goedkoop?

Doordat wij rechtstreeks kunnen inkopen van de fabriek kunnen wij u de allerlaagste prijzen aanbieden. Dit komt omdat wij niet afhankelijk zijn van inkoopcombinaties en ketenbedrijven. Daarom zijn onze keukens goedkoop.

Natuurlijk hoeft bij ons niet in te leveren op kwaliteit en service. In tegendeel! Dit blijft natuurlijk als vanzelfsprekend van uitzonderlijk hoog niveau zoals u van ons al jaren gewend bent..

Is de inbouwapparatuur in Nolte keukens goedkoop?

Ja, wij zijn goedkoop maar niet ten koste  van de kwaliteit! Wij leveren uitsluitend inbouwapparatuur van A-merken. Wij voeren onder andere de merken AEG, Siemens, Samsung en Smeg. Ook voor onze inbouwapparatuur geldt dat wij kunnen leveren tegen de aller laagste prijzen.

Uiteraard wordt bij ons uw aankoop volgens afspraak en op tijd afgeleverd en vakkundig geplaatst.

Bij ons zijn alle keukens goedkoop zonder in te leveren op kwaliteit en natuurlijk van absolute Duitse topkwaliteit! Bezoek een van onze vestigingen en laat u deskundig informeren door onze ervaren keukenspecialisten!