Keukencentrum


Het Nolte keukencentrum is uw partner voor Duitse kwaliteitskeukens direct van de fabriek in Duitsland. Door rechtstreekse levering kunnen wij dezelfde lage prijs bieden dan een keukencentrum over de grens in Duitsland.

Voor een Duitse keuken van topkwaliteit hoeft de grens dus niet langer over.

Een Nolte keukencentrum kunt u vinden een van onze vijf vestigingen in Nederland.

Ons keukencentrum levert uitsluitend Duitse topkwaliteit voor de allerlaagste prijzen. De kwaliteit van uw keuken hangt sterk af van de meegeleverde inbouwapparatuur. Bij Nolte bent u verzekerd van het feit dat wij uitsluitend hoogwaardige inbouwapparatuur van A-merken leveren zoals bijvoorbeeld AEG, Samsung, Siemens en Smeg.

Onze keukenspecialisten staan voor u klaar om u te voorzien van een deskundig en gedegen advies.

U kunt ook alvast een droomkeuken bouwen door onze 3d keukenplanner te gebruiken. Deze handige tool kunt u vinden op onze website en is gratis te gebruiken.

Wij hebben altijd scherpe aanbiedingen, ook deze kunt u vinden op onze website en in onze folder. Onze topkeukens worden door ons op tijd afgeleverd en vakkundig gemonteerd. Wanneer er leidingen verlegt moeten worden of extra elektragroepen nodig zijn, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen in samenwerking met ervaren specialisten.

Heeft u een nieuwbouwwoning?  Vergelijk dan onze aanbiedingen eens met die van de aannemer van uw woning. In vrijwel alle gevallen krijgt bij ons een betere keuken voor minder geld. De aannemer rekent u bovendien meestal fors meer dan dat wij rekenen voor de benodigde aanpassingen.

Tot ziens in ons Nolte keukencentrum! U vindt onze moderne showrooms in Almere, Apeldoorn, Baarn, Enschede en Lelystad.