Keuken kopen in Duitsland


Een keuken kopen,  wat komt er allemaal bij kijken, lees verder voor belangrijk aankoopadvies! De kwaliteit Belangrijk bij de aanschaf is natuurlijk de kwaliteit. Duitse fabrikanten staan al jaren  bekend om de levering van oerdegelijke kwaliteitsproducten. Nolte Küchen Center No.1 levert uitsluitend kwaliteitsproducten rechtstreeks van de fabriek voor de allerlaagste prijzen. De prijs Een keuken kopen doe je niet elke dag en is een flinke investering. Het lijkt aantrekkelijk om te gaan shoppen Duitsland voor de beste. Maar dat is lang niet altijd gunstig! In onze Nederlandse showrooms staan alle modellen in diverse variaties opgesteld. Onze eigen deskundige keukenspecialisten zijn u graag natuurlijk altijd graag van dienst om u te helpen met het maken van de juiste keuze.

Keuken kopen? Let op de inbouwapparatuur

Iedereen wil een complete keuken kopen en daarom zie je veel keukencentra stunten met goedkope inbouwapparatuur. Bij Nolte Küchen Center No.1 hebben wij altijd scherpe aanbiedingen maar dan wel met uitsluitend A-merken inbouwapparatuur. Dat maakt het verschil! Wij voeren uitsluitend topmerken zoals AEG, Siemens, Samsung, Smeg en Boretti.

Keuken kopen in Duitsland? Dat hoeft vanaf nu niet meer!

Het klinkt verleidelijk en veel mensen hebben het gedaan, een keuken kopen in Duitsland. Maar dit is vanaf nu eigenlijk helemaal niet meer nodig. Bij Nolte Küchen Center No.1 kunt u terecht voor een perfecte Duitse kwaliteitskeuken voor de allerlaagste prijzen. Bij ons koopt u rechtsreeks van de fabriek in Duitsland.  U hoeft echter hiervoor niet langer de grens over te steken. U kunt bij Nolte Küchen Center No.1 gewoon terecht in onze mooie showrooms met vestigingen in Almere, Apeldoorn, Baarn, Enschede en Lelystad. Een goedkope en degelijke keuken kopen in Duitsland is niet meer nodig! Deze koopt u gewoon in Nederland. Een keuken kopen in Duitsland is ook niet langer goedkoper dan in Nederland. Daarnaast kunt voor service en garantie gewoon bij ons terecht in een van onze Nederlandse filialen. Wel zo vertrouwd en dichtbij.

Gaat u een keuken kopen in Duitsland?

Houdt u er dan wel rekening mee dat er grote verschillen zijn in de kwaliteit van de inbouwapparatuur die wordt meegeleverd. Hierin zit qua prijs maar vooral in de kwaliteit en afwerking groot verschil.  Bij Nolte keukens bent u ervan verzekerd dat uw inbouwapparatuur geleverd krijgt van uitsluitend A-merken als AEG, Samsung, Siemens en Smeg. Nolte Küchen Center No.1, met vijf vestigingen in Nederland is een prima alternatief voor een keuken kopen in Duitsland. Rechtstreekse levering van de fabriek in Duitsland met dezelfde lage prijs. Maar wel gewoon in Nederland.