Keuken kopen in Duitsland


Het klinkt verleidelijk en veel mensen hebben het gedaan, een keuken kopen in Duitsland. Maar dit is vanaf nu eigenlijk helemaal niet meer nodig.

Keuken kopen in Duitsland? Dat hoeft vanaf nu niet meer!

Bij Nolte Küchen Center No.1 kunt u terecht voor een perfecte Duitse kwaliteitskeuken voor de allerlaagste prijzen. Bij ons koopt bij rechtstreeks van de fabriek in Duitsland.   U hoeft echter hiervoor niet langer de grens over te steken. U kunt bij Nolte Küchen Center No.1 gewoon terecht in onze mooie showrooms met vestigingen in Almere, Apeldoorn, Baarn, Enschede en Lelystad.  Een goedkope en degelijke keuken kopen in Duitsland is niet meer nodig! Deze koopt u gewoon in Nederland. Een keuken kopen in Duitsland is ook niet langer goedkoper dan in Nederland. Daarnaast kunt voor service en garantie gewoon bij ons terecht in een van onze Nederlandse filialen. Wel zo vertrouwd en dichtbij.

Gaat u een keuken kopen in Duitsland?

Houdt u er dan wel rekening mee dat er grote verschillen zijn in de kwaliteit van de inbouwapparatuur die wordt meegeleverd. Hierin zit qua prijs maar vooral in de kwaliteit en afwerking groot verschil.  Bij Nolte keukens bent u ervan verzekerd dat uw inbouwapparatuur geleverd krijgt van uitsluitend A-merken als AEG, Samsung, Siemens en Smeg. Nolte Küchen Center No.1, met vijf vestigingen in Nederland is een prima alternatief voor een keuken kopen in Duitsland. Rechtstreekse levering van de fabriek in Duitsland met dezelfde lage prijs. Maar wel gewoon in Nederland.