Geniet van totaal gemak in je keuken met de GROHE Red Duo in een stijlvolle Velvet Black (mat zwarte) afwerking – je hoeft nooit meer op je waterkoker te wachten tot het water kookt


Geniet van het gemak van kokend heet water rechtstreeks uit de kraan met het nieuwe GROHE Red instant heetwatersysteem. Het helpt je tijd te besparen bij het bereiden van eten en drinken, het wassen van groenten, het steriliseren van keukengerei of babyflesjes en het schoonmaken van vette pannen. Het geeft je precies wat je nodig hebt waardoor er geen water en energie wordt verspild. En je waterkoker is overbodig waardoor je aanrecht minder rommelig wordt.

Kies tussen de GROHE Red Duo die kokend heet water levert en alle normale functies van een keukenkraan in één, of Mono, een vrijstaande kraan die naast je bestaande keukenkraan wordt gemonteerd – beide zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en configuraties om aan jouw behoeften te voldoen.

De GROHE Red-boilers zijn gemaakt van titanium – een materiaal dat bekend staat als biocompatibel, neutraal van smaak en zeer goed bestand tegen corrosie en kalkaanslag. Veiligheid staat ook voorop – met ons verlichte GROHE ChildLock dat je bedient via de touch knoppen. GROHE Red kranen zijn geclassificeerd als A voor energie-efficiëntie en hebben een handige vakantiemodus om nog meer energie te besparen als je niet thuis bent. Upgrade je keuken en geniet van het gemak van dit innovatieve boilersysteem – de veilige, strakke manier om te genieten van kokend heet water rechtstreeks uit de kraan.