Afspraakplanner


Maak een afspraak bij één van onze filialen.

Een keuken kopen is tijd investeren en keuzes maken in o.a. opstelling, stijl en kleur. Bij Nolte Keukens helpen wij u graag met een goed advies en een optimale service op zoek naar uw nieuwe keuken.

Tijdens de afspraak bij Nolte Keukens gaat u gezamenlijk met een adviseur in onze showroom kijken naar de opties die er zijn voor een nieuwe keuken. We vragen u daarbij om de afmetingen van uw huidige keuken mee te nemen, en eventueel foto’s van uw huidige keuken en uw interieur. We houden tijdens de afspraak in de showroom uiteraard gepaste afstand en volgen de richtlijnen vanuit het RIVM.

Een afspraak met een personal keukenshopper buiten openingstijden?

Dat kan! U maakt, eventueel samen met uw partner, een afspraak met de winkel op een avond die u past met één van onze personal keukenshoppers. De winkel is die avond alleen voor u en onze personal keukenshopper geopend, er bevinden zich dus maximaal 3 personen in de winkel! U kunt op uw gemak materialen beleven en uitzoeken voor het maken van een vrijblijvende keukenofferte. Alle avonden zijn mogelijk m.u.v. de reguliere koopavond, het weekend en feestdagen.

Wilt u vandaag of morgen nog een afspraak plannen? Neem dan telefonisch contact op met het filiaal van uw keuze.

Plan hier uw afspraak

Kies locatie, datum en tijd

Plan hier uw afspraak

Uw gegevens

Uw gegevens

Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het behandelen van de afspraak en gaan vertrouwelijk met je gegevens om, zoals je kunt lezen in ons privacybeleid.  • 1

    Maak eenvoudig een afspraak

  • 2

    Selecteer uw voorkeursdatum en tijd

  • 3

    U ontvangt een bevestiging